Traffic Rider Son Sürüm APK - Tam Kariyer Modu, Daha İyi Grafikler ve Gerçek Motosiklet Sesleri
Traffic Rider APK'nın farklı özelliklerine sınırsız erişim elde etmek istiyorsanız, iyi bir seçeneğiniz var. Bu oyun aynı zamanda farklı arabalara, yarış alanlarına ve daha pek çok şeye sınırsız ve kilitsiz erişim sağlayan bir mod sürümüne sahiptir. Erişiminizin olmadığı farklı motosikletler var. Onları yarış için seçemezsiniz. Bu nedenle, bu sorun da çözüldü. Artık bunlardan herhangi birini bu mod sürümünden alabilirsiniz. Bu sürümde tüm Motosikletlerin kilidi açıldı. Bu mod sürümünde diğer özel özelliklerin kilidini açmak için kullanabileceğiniz sınırsız jeton vardır. Bu Oyunun tüm özelliklerine ücretsiz erişim sağlamak için mod sürümünü Google APK'dan indirin.
Traffic Rider Mod APK Unlimited Money, Google üzerinden indirebileceğiniz en iyi motosiklet yarış oyunudur. Bu oyun size farklı araçlar arasında uzun yolculuklarda gerçek bir motosiklet sürme deneyimi yaşatır. Boş zamanınızı öldürmek için mükemmel bir oyun. Öyleyse şimdi indirin ve keyfini çıkarın!
traffic rider son sürüm apk indir
Evet, bu oyunu oynamak çok kolaydır. Bisikletinizi sürmek için eğim veya düğme modu olabilecek kontrol modunuzu seçinQ. Traffic Rider APK indirmek ücretsiz mi?Evet, bu oyunu indirmek ücretsizdir. Uygulama satın alma veya başka bir ücretli şey yok. 4.59 / 5 ( 68 votes )Sizin için tavsiye edilenOff The Road Pro Apk v1.13.2 ..
Hocam indirdim kurdum oyun içinde ses sorunu var aşırı yüksek ve bass oranı çok fazla motor sesleri iğrenç korna çalışmıyor teker yapıp bıraktığımızda motor yola değdiğinde çıkan seste yok lütfen bu sorunlarla ilgilenir misiniz teşekkür ederim
Abicim kusura bakmada artık her oyunda bir hata oluyor en iyisini sen yapıyorsun diye buradan indiriyoruz ama her oyunda bir hatayla karşılaşıyorum mesela traffic rider oyununda her hangi bir modda sürüş yaptığımız zaman oyun bitirme ekranında kalıp donuyor ilgilenirseniz sevinirim
Playmod android oyun sitemizden indirdiğiniz Traffic Rider Apk Oyunu son sürüm versiyonudur. Güncel ve son sürüm oyun ve uygulamalar için bizi twitter ve intagramdan takip edebilirsiniz.